اتاق کوچک؛ ایده‌های بزرگ! در برنامه‌ای که برای افتتاح کاخ ایده‌های رنا به روز سه‌شنبه «25/قوس/1399» سال جاری برگزار شد، هیئت رهبری و علمی دانشگاه رنا و دانشجویان در این افتتاحیه اشتراک داشتند.

December 17, 2020

در برنامه‌ای که برای افتتاح کاخ ایده‌های رنا به روز سه‌شنبه «25/قوس/1399» سال جاری برگزار شد، هیئت رهبری و علمی دانشگاه رنا و دانشجویان در این افتتاحیه اشتراک داشتند. سید مصطفی سعیدی، معاون علمی_تدریسی دانشگاه رنا، بنیان گذاری این کاخ را یک ارزش خوانده در صحبت‌هایش گفت: «دانشگاه رنا همواره سعی کرده است تا در تغییرات و تصمیم‌های مهمی که به سطح ملی است، سهیم باشد. ما در دانشجویان خویش این ظرفیت‌ را می‌بینیم و از لحاظ تخنیکی و مادی آماده‌ای حمایت طرح‌ها و ایده‌های تأثیر‌گذار دانشجویان خویش در این‌جا خواهیم بود». اتاق کوچکی که به تازگی در صحن دانشگاه رنا تحت نام "کاخ ایده‌های رنا" ایجاد شده است، به منظور شبکه‌سازی، بحث‌های دانشجویی، ایجاد ایده‌ها و تقویت ایده‌ها از آن استفاده می‌شود و دانشجویان بعد از ارایه‌ی طرح و ایده‌های شان، مورد حمایت دانشگاه رنا قرار خواهند گرفت. #شما_می‌توانید...