روباتیک‌های دانشگاه رنا در اولین مسابقات روباتیک سازمان همکاری کشورهای اسلامی(ORC) در تاشکند کشور ازبکستان اشتراک نمودند.

November 24, 2019

بانو رابعه سادات و ایمیل ولی زاده دو دانش‌آموختۀ رشته کمپیوترساینس دانشگاه رنا توسط مرکز خلاقیت و نوآوری دانشگاه رنا و به نمایندگی از افغانستان در بخش مسابقات روبات سومو و فوتبال در این مسابقات اشتراک نمودند. این مسابقات توسط کمیته ساینس و تکنالوژی سازمان کشورهای اسلامی (COMSTECH) با همکاری دبیرخانه سازمان همکاری کشورهای اسلامی(OIC) ،وزارت توسعه و نوآوری جمهوری ازبکستان و بانک توسعه اسلامی از تاریخ 27 اکتوبر الی 31 اکتوبر در مرکز نمایشگاهای ازبکستان در شهر تاشکند برگزار شد. در این مسابقات نماینده های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در گروه های سه نفری با سنین 17 الی 23 سال اشتراک ورزیده بودند.