ديدار اعضاي نشريه ي بيداري با بانوي نخست کشور

2018-08-05

اعضاي نشريهي بيداري دوشنبه 26 سرطان به دفتر کاري (رولا غني)
بي بي گل بانوي نخست کشور رفته و با وي ديدار نمودند. در اين ديدار اعضاي نشريه بيداري و نشريه انجمن دانشجويي دانشگاه رنا در مورد فعاليتهاي نشريهها و کارکردهاي اکادميک خود به بانوي نخست توضيحات ارايه کردند. همچنان طرح جامعي را که نشريهي بيداري به خانم محمد اشرف غني پيشکش کردند، حدود 60 در صد از سوي وي پذيرفته شد. به اساس طرح پيشنهاد شده در اين ديدار، بانوان از حاشيهي جامعه کشيده شده و براي شان در ساختارهاي مختلف سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي سهم فعال داده ميشوند و نيز قرار است مطابق اين طرح بانوي نخست کشور گامهاي عملي را روي دست گيرد. بانوي نخست در ديدار با اعضاي نشريهها گفت: جوانان و بانوان را در ساحه مسلکي و تخصصي شان مورد حمايت قرار داده و آنها را همکاري ميکنيم. همچنان بانوي نخست از فعاليتهاي نشريه بيداري که بيشتر اعضاي آن دختران جوان اند تقدير نموده و آنها را مورد تشويق و ترغيب قرار داد. نشريهي بيداري حدود دو سال ميشود که از بطن دانشگاه رنا آغاز به فعاليت نموده و تا کنون دست آوردهاي زيادي داشته است. اعضاي نشريهي بيداري متعهدانه تلاش ميکنند و با شعار ديد روشن، گام بهتر در راستاي آگهي دهي و ترويج فرهنگ مطالعه در حرکت است.

علی حیدر محمدی