زندگی در مسیر افکار

2018-12-02

افلاطون، شکسپير، نيوتن، هوگو، بيتهوبن، لينکولن، امرسون، اديسون، انشتين اينان چهره‌هاي بزرگ بشراند که از راز بزرگ زندگي آگاه بودند و اوج موفقيت‌ها را تجربه کردند. رازي که هر چه آرزو داري را به شما مي‌دهد. آيا به دنبال شادي هستيد، يا دنبال سلامت و ثروت؟ آيا دنبال موفقيت بيشتر در زندگي هستيد؟ در واقع چه چيزي آرزو داريد باشيد؟

انتخاب با دقت زندگي مرفه، توسط افکار امکان پذير است. پس خودتان هستيد که زندگي و رنگ زندگي خويش را با افکار تان مي‌سازيد و باعث توسعه‌يافتگي زندگي ابتدايي خويش خواهيد شد. ما در طول زندگي‌ ما افرادي را سراغ داريم که به موفقيت‌هاي زيادي رسيدند و از نظر روابط اجتماعي، مناسبات اقتصادي و... داراي جايگاه‌ي مشخص در جامعه مي‌باشند، پس ما بايد مانند آنها فکر کنيم يا هم به دنبال افکار آنان باشيم تا درک کنيم که چگونه افکار شان را  در مسير زندگي کنترل مي‌کنند، البته خداوند (ج) براي همه زندگي داده است، اما اين که چگونه زندگي کنيم قطعا دست خود ماست پس  زندگي کنيد! احساس داشتن به خوبي‌ها و لذت بردن از آن احساسات روز تان را شکوفا خواهد کرد. احساسات چه مثبت و چه منفي در زندگي ما نقش دارند که احساسات خوب و مثبت ما مانند: احساس ثروت،‌ سلامتي، عشق به جهان هستي، احساس نعمت و احساس شکر، همه و همه هم‌جهت با احساسات خوب و مثبت ماست و احساسات بد يا منفي مانند: احساس گناه، بدي، نااميدي، عصبانيت، همه هم‌جهت با احساسات بد و منفي هستند که در ذهن ما توليد افکار مي‌کنند که جهان هستي به آن افکار و ترانه‌ي وجود شما پاسخ خواهد داد به دليل احساس شما. در گذشته‌ها مردمان قدرت‌مند از راز و قدرت ذهن ناخودآگاه، آگاهي داشتندو مي‌خواستند که جهان را از اين اطلاعات بي‌خبر بگذارند چون به بقاي قدرت خويش مي‌انديشيدند، اما خوشبختانه امروز افراد زيادي است که به زندگي ارزش مي‌دهند و در پي رونق زندگي در مسير موفقيت استند. با پديد آوردن افکار و تجربيات آينده‌ي خويش را برنامه‌ريزي مي‌کنند. اين‌گونه افراد به چيزي که فکر و احساس مي‌کنند ذهن ناخودآگاه خويش را بيدار مي‌کنند، پس با اين وضع مي‌توانند که فکر مثبت و احساس خوب خلق و موفقيت‌ها را جذب کنند اين‌جاست که مي‌توانيد احساس شکست را با افکار خويش تغيير دهيد و جهت مثبت را اختيار کنيد، البته مي‌توانيد با عبادت، گوش دادن به موسيقي، ديدن به چهرة نوزاد، شاد بودن را تجربه کنيد در اوج سختي‌ها که راه چاره به شما پديد خواهد آورد؛ پس با احساس و ضمير ناخود آگاه خالق زندگي رويايي براي خود باشيد. ضمير ناخودآگاه تان را  مانند يک چراغ جادويي احساس کنيد که مي‌گوييد “فرمان بردارم سرورم”در اين حال به چراغ جادويي با افکار خود فرمان مثبت دهيد تا کاينات هستي پا سخ‌گوي مثبتي باشد براي شما، شک نکنيد قطعا کاينات به افکار تان پاسخ خواهد داد. در ابتداي تصميم‌گيري در جهت مثبت بودن مي‌توانيد تمام چيزهايي‌که دوست داريد را لست بگيريد و به جهان هستي سفارش خواسته‌هاي خويش را بدهيد با عمل خويش مي‌توانيد در مسير موفقيت قدم برداريد و افکار خويش را انعطاف دهيد به سمتي که مي‌خواهيد چنان‌که بودا يکي از نظريه‌پردازان مي‌افزايد: “هرآنچه هستيم نتيجة افکاري است که داريم”. شکرگذاري قدم اول براي فرواني در زندگي است. اخلاق شکرگذارانه داشته باشيد تا خود را در معرض توفيق قرار دهيد. در اين مورد داستان کوتاهي است. مردي خيلي از زندگي نااميد بوده، کنار دريا قدم مي زد نظرش به سنگي زيبايي افتاد، آن‌را برداشت و به آن سنگ نگاه کرد احساس عجيبي برايش پيدا شد. بعد از آن هر زماني که دلگير و نا اميد مي‌شد آن سنگ را در دست مي‌فشرد و بابت تمامي چيز‌هاي که داشت در زندگي شکر مي‌کشيد. ناگهان روزي دوستش آن سنگ را نزد او مي‌بيند و مي‌پرسد که اين چيست؟ او جواب مي‌دهد که سنگ شکر گذاري! بعد از مدتي پسر دوستش بيمار مي‌شود و از مردي که سنگ شکر گذاري در جيب دارد خواهش مي‌کند که به او هم سنگ شکرگذاري بياورد. آن مرد کنار دريا رفته و چند تا سنگ بر مي‌دارد و به دوستش مي‌برد. بعد خبر مي‌شود که پسر دوستش بهبود يافته و خواستار سنگ‌هاي زيادي از دوستش شده است. باز هم به وي سنگ شکرگذاري مي‌فرستد. بعد از آن مرد مذکور خبر مي‌شود که دوستش با فروش سنگ‌هاي شکر گذاري به خود پول اندک جمع کرده است. قدم دوم در مسير افکار موفق، تصور کردن و تجسم کردن پديده‌ها است. اگر به چيزهايي که نداريد احساسش کنيد و تصور کنيد که داريد مثلا: موتر دلخواه تان را احساس کنيد،‌ زماني که تجسم مي کنيد به نتيجة پاياني تمرکز داشته باشيد. در آن حال لذت، خوشحالي و اوج موفقيت را احساس کنيد. پس شما با افکار خود بهترين قدرت را داريد. چنان‌که گراهامبل مي‌گويد: “قدرت چيست نمي دانم، ولي تنها مي توانم بگويم که قدرت وجود دارد”. اما رسيدن به يک زندگي جادويي توسط قدرت افکار قدرت ذهن نا خود آگاه ممکن است. قدم سوم تابلوي تجسم، يعني ياداشت‌کردن تمام آنچه آرزو داريد به آن برسيد حتا همسر رويايي. اهداف را تجسم کنيد با چشمان بسته (دبل يو کلمندستون). تابلوي سفيد و خالي روي ديوار آويزان کنيد و آنچه دوست داريد را به آن اضافه کنيد. اضافه‌ها مي‌توانند اسم و تصوير چيزهايي باشند که شما در زندگي مي‌خواهيد. هرگز با تخيلات زندگي نکنيد مگر اين‌که آنها را واقعيت بخشيد آنهم توسط ذهن ناخودآگاه خود. چون به نقل از آلبرد انشتين که مي‌گويد: “تخيل همه چيز است؛ تخيل پيش در آمدي از آينده‌هاي زندگي است”. هر آنچه را ذهن انسان درک مي‌کند پس مي‌تواند آن‌را بدست بياورد (دبل کلمندستون). تمرکز روي کمبودي‌ها باعث افزايش آن خواهد شد پس بس کنيد اين تمرکز باطل را و شروع کنيد به تمرکز روي تمام چيزهايي که مي‌خواهيد. خود را دوست داشته باشيد تا براي ديگران هم حس دوستي بيافرينيد. البته ذهن ناخود آگاه حالت شفا بخش هم دارد اگر عميق به آن بپردازيد.

نویسنده: مژگان افغان‌یار