English دری پشتو

پوهنتون رنا

درباره‌ی دانشگاه رنا

دانشگاه رنا یک نهاد آکادمیک خصوصی‌ست که برای ایجاد زمینه‌های آموزش در سال 1387 هجری خورشیدی به عنوان «موسسه‌ی تحصیلات عالی» جواز/اجازه‌نامه‌ی خود را از سوی وزارت تحصیلات عالی ج.ا.ا به‌دست آورد و آغاز به فعالیت کرد. ارایه‌ی خدمات ارزنده‌ی آموزشی و رعایت پالیسی‌های ریاست تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی کشور از جمله مواردی بودند که دانشگاه رنا به‌جهت آن، با گواهی‌نامه‌ی شماره 15/710 به تأریخ 13 ژوئن/June سال 2014 میلادی به «دانشگاه/پوهنتون» ارتقا یافت و دارای جای‌گاهی جدید در این بخش شد.

دانشگاه رنا ضمن فراهم آوری معیارهای تحصیلات عالی مطابق به عصر حاضر، نقش ارزنده‌ای را در نظام آموزش کشور ادا می‌کند و با پیگیری اهداف و برنامه‌هایش برای ایجاد تفاوت‌های مثبت در زندگی نسل جوان، رسالت‌اش را ایفا می‌نماید.

آموزش و تدریس، از جمله‌ی مهم‌ترین و اساسی‌ترین بخش‌های توسعه و تعالی جوامع به‌شمار می‎‌روند و مردم را به‌سوی مؤفقیت و سعادت سوق می‌دهند، از همین جهت، دانشگاه رنا با ارایه‌ی خدمات آموزشی برابر با استانداردهای معتبر بین‌المللی، سهم بزرگی در این زمینه دارد.

دانشگاه رنا اهداف بلندمدت کیفی، حرفه‌ای و مهارت‌های مبتنی بر نیازهای امروز و آینده را دنبال می‌کند و رشته‌های آموزشی آن شامل لیسانس/کارشناسیِ «اداره‌ی تجارت/ مدیریت بازرگانی، کمپیوترساینس/ علوم کامپیوتر، حقوق و علوم سیاسی و ژورنالیزم و ارتباطات عامه» می‌شوند.

برتری رقابتی دانشگاه رنا در بازار بخش تحصیلات عالی خصوصی، حضور استادان با درجه‌های دُکترا و ماستری/ کارشناسی ارشد از دانشگاه‌های داخلی و خارجی است.

افزون براین، اسناد و مدارک تحصیلی ما در تفاهم با دانشگاه‌ها و مؤسسات بین‌المللی شناخته شده، تفویض می‌گردد. در کنار این‌ها، دانشگاه رنا برنامه‌های دوگانه را ارایه می‌کند تا از طریق آن دانشجویان بتوانند تجارب ملی و بین‌المللی کسب کنند و با آموزش در نهادهای آموزشی بین‌المللی تبادل اطلاعات نمایند.

دانشگاه رنا ©

نظریات خود را بفرستید