ویراستدوم این کتاب با یک دید عمیقتر و شیوهٔ جدیدتر مورد نگارش قرار گرفته و در این ویراست، مسایل بیشتر و کاربرد هر یک آن به گونهٔ بسیار آسان گنجانیده شدهاست. افزون براین، تلاش نویسنده بر تنظیم بخشبندیهای موضوعات سلسلهای آن نیز بودهاست تا روند یادگیری و درک محصلان در خصوص برنامهریزی، تطبیق روشهای انتخاب و تدوین اسناد پیشنیاز پروژه تقویت شود.
کتابمبانی علماقتصاد، در یازده فرگرد که شامل تئوری و کاربرد اقتصاد خٌرد و اقتصادکلان است با شیوهٔ مختلط نگارش علمی (مفهومی و کاربردی) تألیف شدهاست. تلاش مؤلف نه تنها در ارایهٔ موضوعات بلکه در امر لیتوگرافی و ارایهٔ بهترین شکل ویرایش آن نیز بوده است و همچنان ساختار و فصلبندی این کتاب مبتنی بریک سری ارزیابیهای خاص و عام در مورد نصابهای تحصیلی تدوین گردیدهاست.
این کتاب موضوعات اصل مدیریتپروژه را به بحث میگیرد و ساختار این کتاب برای برنامههای لیسانس از قبیل؛
میباشد.
نویسنده رویکردهای متفاوت را در نوشتن این کتاب به خوانندگان نبیل در نظر گرفته است.
نویسندۀ که همین موضوع را در پوهنحی علومسیاسی تدریس میکند، لازم دانست تا به نوشتن این کتاب آغاز کند. چون بر اساس یک ارزیابی کلی، نظر به عدم دسترسی چنین کتب در بازار فعلی اکادمیک افغانستان نیاز مبرم دانسته میشود.
این کتاب شامل موضوعاتعمومی در رشتۀ علومسیاسی میباشد و ساختار این کتاب برای برنامههای لیسانس در نظر گرفته شده است.
ساختار ویراست اول این کتاب به گونهای است که میتوان موضوعات حسابداری 1 و حسابداری 2 را برای برنامههای لیسانس تحت پوشش قرار داد. نویسنده رویکردهای نظری و عملی را در نوشتن این کتاب با نمونههای واقعی به بسط و گسترش مفاهیم بیان نموده است.
این کتاب صورتهای مالی، شرکتهای تنهامالکیت، مشارکت و محدودالمسئولیت را بنیانگذاری میکند.
نویسنده که مدیریتپروژه را تدریس میکند، کتاب جیبیئ را به کمک و یادگیری موضوعات اصلی آماده کرده تا دانشآموزان به راحتی و به سرعت به آن دسترسی پیدا کنند.
این کتاب عمدتاّ بر اساس ساختار برنامهدرسی پوهنتونرنا تصویب و جایگزین چپترهای مدیریتپروژه میباشد.
دانشگاه رنا ©