دومین پلان استراتیژیک دانشگاه رنا معرفی شد

February 19, 2020

طی محفل با شکوه، به روز پنج‏شنبه ۲۴ دلو سال جاری که در تالار دانش و صلح دانشگاه رنا برگزار شده بود و در آن هیئت علمی و رهبری دانشگاه رنا، پوهنیار بری مبارز رییس پلان، پالیسی و تقنین وزارت تحصیلات عالی، مشاوران این دانشگاه و شماری زیادی از استادان دایمی دانشگاه رنا حضور داشتند؛ دومین پلان استراتیژیک دانشگاه رنا معرفی گردید. دوکتور شفیع‎الله نعیمی رییس دانشگاه رنا و رییس اتحادیه‎ی دانشگاه‎ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی این دست‎آورد بزرگ را به همه تیم رهبری و اداری دانشگاه رنا تبریکه گفته و دست‎آورد‎های سال 1398 را استثنای خواند. دومین پلان استراتیژیک پنج ساله دانشگاه رنا از سوی وزارت تحصیلات عالی مورد تأیید قرار گرفته که در بر گیرنده‎ای تغییرات و پیشرفت‎های عمودی و افقی دانشگاه رنا، ارتقای ظرفیت نیروی بشری دانشگاه، ایجاد برنامه‎های ماستری و دیپارتمنت‎ها در دانشکده‎های موجود، بخش تحقیق و سایر موارد می‎شود. دوکتور سید نعیم سادات مشاور مالی و اداری و آمر پلان و پالیسی دانشگاه رنا، ضمن تشریح دومین پلان استراتیژیک پنج ساله دانشگاه رنا در سخنانش افزود که دانشگاه رنا از آنجایی که از نیروی بشری متخصص، مجرب و متعهد برخوردار است، اطمینان کامل بر تطبیق موفقانه آن در پنج سال آینده داریم. دانشگاه رنا؛ در راستای غنامندی علم و دانش در کشور و تربیه‎ی نسل جوان از طریق تدریس، تحقیق و عرضه‎ی خدمات فعالیت می‎نمایید که در سال جاری، بیشترین پالیسی‎ها و طرزالعمل‎ها را تدوین کرده که تعدیل موفقانه و معیاری نصاب تحصیلی دانشکده‎های چهارگانه دانشگاه رنا، یکی از آن‎ها می‎‏باشد.