امضای تفاهم نامه با موسسه‌ای بین‌المللی روانی_اجتماعی

December 10, 2020

دانشگاه رنا با موسسه‌ی بین المللی روانی_اجتماعی به روز چهارشنبه مؤرخ 19 قوس 1399 به منظور ارایه‌ی خدمات مشوره‌‌‌های صحی به دانشجویان تفاهم‌نامه‌ی همکاری امضا کرد. به اساس این تفاهم‌نامه قرار است موسسه‌‌ی بین‌المللی روانی_اجتماعی در دانشگاه رنا برنامه‌های؛ بلند بردن سطح آگاهی در مورد مسایل روانی_اجتماعی، بلند بردن آگاهی و ظرفیت فردی در مراجعین، ارایه‌ی جلسات مشاوره برای کنار آمدن با مشکلات‌ روانی_اجتماعی، معرفی و بررسی راه‌کار‌های ویژه برای سلامت روانی_اجتماعی و تمرین آرامش روحی و روانی، برای مراجعین برگزار کند. دانشگاه رنا؛ حین عقد قرار داد تعهد سپرد تا در این زمینه از هر نوع سرمایه‌گذاری دریغ نورزد و همکار موسسه‌ی بین‌المللی روانی_اجتماعی باشد. دانشگاه رنا در حالی این تفاهم‌نامه‌ را به امضا رسانید که مرکز صحی دانشگاه رنا این خدمات را برای دانشجویان، استادان و کارمندان این دانشگاه ارایه می‌کند.