تداوم، تحول و اصلاحات چگونه ممکن است؟

2018-12-02

تداوم، تحول و اصلاحات بدون به‌وجود آمدن وفاق ملي در دفاع از مردم وفادار به دموکراسي و بي‌زار از حکومت طالبان به دست نمي‌آيد. اکنون صداي جواناني که در دل شب مشعل دموکراسي و نفي حاکميت جبارانه طالب را روشن نگه‌داشتند، آخرين فرصتي است براي طبقات گوناگون اجتماعي زنان، احزاب، جامعه مدني، دانشگاه‌يان روزنامه نگاران و... که نمي‌خواهند دوباره تحت حاکميت طالبان آزادي و عزت شان را از دست دهند. پس درد ارزگان، مالستان و جاغوري درد مشترک مردم کشور است. بايد متحد شد، فردا دير است دولت مبتني بر قانون اساسي، اردوي ملي از ما هستند و ما هستيم که آن‌ها را به وجود مي‌آوريم طالبان مي‌خواهد اين فرصت‌ها را از ما سلب کند و مردم را از راه ايجاد رعب و وحشت وادار به تسليم کند. قضيه ارزگان در همه جاي افغانستان که مخالف حاکميت طالب اند قابل تکرار است. لطفا قضايا را از عينک قوم و قبيله نبينيد.

نویسنده: دکتر محمد امين احمدي