چرا زندگي ميکنيم؟

2019-01-19

زندگي خورشيد عشق است که با خود غم و درد تمام عالم را دارد پس بيايد به زندگي معني خوشبختي بدهيم و قسمي زندگي کنيم که باران‌هاي رحمت ببارد. زندگي همين است. مدام در حال نوازش و در عين حال پس گردن زدن و آغاز درک تو ازحقيقت تناقصي پرنظم! گاه شيرين گاهي تلخ..

آيا زندگي را مي‌توان معني کرد!

زندگي يعني خوشبختي،بدبختي،آرزو،اميد،جواني، پيري،آرامش روحي و جسمي، خنده، شادي، عشق کاميابي و ناکامي و...تمام چيزهاي که ما در زندگي خود داريم شايد به نحوي وابسته زندگي ديگران باشد يا اکثريت انسان ها خود را بدون ديگران ناتمام فکر مي‌کنند، تمام زندگي خود را وابسته ديگران مي‌سازند. شايد صرف به خاطري آنها ميخواهند زندگي کنند اين گونه عادت شايد فقط مربوط مادران باشد، به خاطري فرزند خود ميتواند خود را فدا کند معني زندگي خود را به فرزندان خود مطلق مي‌دانند. زندگي کردن در جامعه مانند افغانستان تعريف‌هاي گوناگون دارد همه مي‌خواهند به آن يک تعريف متفاوت بدهند و از آن منحيث يک سمبول استفاده کنند. شايد خوش‌بختي و يا بدبختي؛ تمام زندگي خود را ازآيينه همين سمبول  مشاهده ‌کنند. پس مي‌توان زندگي را اين گونه تعريف کرد: زندگي يعني رسيدن به موفقيت ويا هيچ موفقيت در راه نيست.زندگي يعني باران خوشبختي که در مسير که ميخواهي در حرکت است اهميت جاووندان و رسيدن به قله‌هاي بزرگ دور از همه دغدغه هاي دنيا. دنياي که امروز به مردم جز غم چيزي ديگري نيست ناله وفرياد مردم از اين دنيا به آن اندازه بلند شده است که شايد به اندازه يک کوه باشد کوهي که همه بار را مي‌کشد! اما آه هم نمي‌گويد . پس زندگي همين است... تو خيال مي‌کردي شکست خورده‌اي ولي هر چه برايت گذشت اقتضاي زمان بود. اين فقط تو نيستي که در ميداني زندگي مي‌رقصي و ميشکني مي‌خندي و مي‌گيريي،مي‌بازي و ‌مي‌بري..  زندگي مي‌کنيم تا خود را بسازيم از هنگام تولد تا وقت وفات به خاطري رسيدن به هدف خود تلاش ‌مي‌کنيم با پيمودن راه هاي مشکل به هدف خود نزديک تر مي‌شويم. حتا به خاطري رسيدن به هدف خود به اطرافيان خود هم نگاه نمي‌کنيم فقط ميخواهيم به اين هدف خود برسيم بدون در نظر گرفتن حقوق ديگران! چيزي به نام وجدان در بدن ما فعاليت دارد او را اصلا در نظر نمي‌گيريم فقط صداي وجدان خود را به مثلي يک ميوه سرد پژمرده مي‌کنيم و حقوق ديگرا را به هميشه فراموش مي‌کنيم پس بيايد صداي خود را به خاطري خواسته‌هاي خود سرکوپ نکنيم.

پس بيايد وطنداران عزيز زندگي خود و محيط خود را پر از خوشبختي بسازيم به مسير موفقيت و خوشبختي در حرکت باشيم و کلمه که به نام بدبختي است دريچه اش را در تمام زندگي خود بسته کنيم بر علاوه اين که در زندگي خود خوش‌بختي خود را مي‌خواهيم خواهان خوش‌بختي همه افراد جامعه خود باشيم و در مسير هاي در حرکت باشيم که دريچه خوش‌بختي به همه مردم جامعه باز شود پس بيايد در زندگي خود باران، خوشبختي را جاري کنيم به مثل ستاره در گرد مهتاب  خوش‌بختي چرخ بزنيم و دانه هاي پررنگ لب‌خند را در چهره خود نمايان کنيم. پس زندگي همين است.

نویسنده: سودابه سحر