February 17, 2021

بازدید هیئت رهبری و علمی دانشگاه ملی از دانشگاه رنا به سلسله فعالیت‌های علمی_پژوهشی مشترک در حوزه تحصیلات عالی معیاری و با کیفیت و به تعقیب امضای تفاهم‌نامه مشترک کاری میان دانشگاه رنا و دانشگاه ملی، هیئت رهبری و علمی دانشگاه ملی به روز سه‌شنبه مؤرخ 1399/11/28 ضمن ملاقات با رهبری دانشگاه رنا، از بخش‌های مختلف این نهاد بازدید به عمل آوردند. در نخست سید مصطفی سعیدی، معاون علمی_تدریسی دانشگاه رنا ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان طی صحبت مفصل در مورد امور علمی، تحقیقی، تضمین کیفیت، سیستم آموزش آنلاین، تشکیلات، رشته‌‌ها و دست‌آوردهای چند سال پسین دانشگاه رنا معلومات ارایه کرد. بعداً هیئت محترم دانشگاه ملی از بخش‌های مختلف دانشگاه رنا دیدار کردند. در اخیر یک بسته از فصل‌‌نامه علمی_پژوهشی رنا از سوی معاون علمی_تدریسی دانشگاه رنا به معاون علمی دانشگاه ملی اهدا گردید.