دیدارهیئت رهبری انجمن‌های دانشگاه ولایت پروان از دانشگاه رنا

March 15, 2021

انجمن محصلان دانشگاه‌ رنا، به ادامه فعالیت‌ها و کارکرد‌های مدبرانه‌ی خویش، این‌بار به تاریخ 20 حوت سال روان پذیرای دانش‌جویان فرهیخته‌ دانشگاه ولایت پروان بود. این دانش‌جویان به هدف دیدار از فعالیت‌، پیش‌رفت، سهولت‌ و کارکرد‌های دانشگاه رنا، و هم‌چنان زمینه‌سازی برای امضا تفاهم ‌نامه‌ی هم‌کاری با انجمن محصلان رنا به‌کابل آمده بودند . در این دیدار نخست، محصلان دانشگاه پروان از سوی هیئت رهبری انجمن محصلان دانشگاه رنا استقبال شدند. حمید‌الرحمن رحمانی، ریس ارتباطات عامه انجمن، هم‌چنان هم‌آهنگ‌کننده‌ی این دیدار، قدم‌های محصلان دانشگاه پروان را به کابل و دانشگاه رنا سبز خوانده و آنان را خوش‌آمدی گفت. هم‌چنان در این میان بانو لطیفی، ریس انجمن دانشگاه پروان، از استقبال و پذیرایی هیئت رهبری انجمن محصلان دانشگاه رنا، ابراز امتنان و قدردانی نمودند. بعد از بحث، تبادل‌نظر و ارایه‌ی معلومات کلی از سوی وثیق‌الله عطایی رییس انجمن محصلان دانشگاه رنا در مورد فعالیت‌ها، پیش‌رفت‌ها و کارکرد‌های آنان، دو طرف در مورد هم‌کاری‌های دوجانبه‌ صحبت‌ کردند. در نخست هیئت رهبری انجمن محصلان دانشگاه پروان از معاونیت علمی دانشگاه رنا دیدار کردند. جناب سعید ‌مصطفی سعیدی، معاون علمی-تدریسی دانشگاه رنا، تشریف‌آوری محصلان دانشگاه پروان را خیرمقدم گفته و در مورد فعالیت‌های ۱۲ساله این دانشگاه معلومات مفصل ارایه‌کرده، ابراز خوش‌نودی و بیان داشت که این یکی از اقدام‌های نیک برای مشارکت دوجانبه انجمن‌ها خواهد بود. او هم‌چنان افزود " تمام محصلان دانشگاه پروان، بدون هیچ‌نوع محدودیت، از همه‌ی امکانات و تجربه‌های ۱۲ساله دانشگاه رنا می‌توانند استفاده‌ کنند. بعد دیدار ‌از معاونیت علمی-تدریسی دوطرف از معاونیت‌ امور محصلان را دیدار کردند. آقای محمد ابراهیم صافی معاون امور محصلان دانشگاه رنا، محصلان دانشگاه پروان را خوش‌آمدی گفته ، بیان داشت انجمن محصلان زیر چتر معاونیت امورمحصلان فعالیت می‌کند وی هم‌چنان افزود که، چنین فعالیت‌های انجمن محصلان افتخار و اقدام نیک است. در کنار این، دانش‌جویان دانشگاه پروان از معاونیت اداری دانشگاه رنا دیدار کردند. محترم محمد مسلم نعیمی، معاون اداری دانشگاه رنا، پس‌از ابراز خوش‌نودی از محصلان دانشگاه پروان گفت، دانشگاه رنا به‌عنوان یکی معتبر‌ترین نهادهای تحصیلات عالی در سطح کشور، زمینه‌سازی برای بروز خلاقیت‌های دانش‌آموزان را هدف اصلی خود قرار داده‌است او هم‌چنان از تاسیس کاخ‌ ایده‌های رنا و باشگاه‌های آن برای ظزفیت‌سازی و بزور خلاقیت‌های محصلان یاد‌آوری کرد. پس‌از آن، اعضای دو طرف از مکان‌های مختلف دانشگاه رنا دیدار ، و از همه‌ی آنان معلومات مفصل دریافت کردند. مکان‌های هم‌چون، ریاست دانشکده‌های چهار‌گانه؛ ژورنالیزم و ارتباطات، کمپیوتر ساینس، حقوق و علوم‌سیاسی، دانشکده‌ی اقتصاد، کلینیک حقوقی، استدیوی تلویزون، استدیوی رادیو، کتاب‌خانه، کاخ ایده‌ها، مرکز تحقیق، آمریت روابط عامه و در نهایت دفتر انجمن محصلین دانشگاه رنا. در اخیر هیئت رهبری انجمن محصلان دانشگاه رنا با تقدیم تحایف از حضور رهبری انجمن‌های محصلان دانشگاه پروان برای شان موفقیت های مزید در همه امورات را متمنی شدند، در ضمن دو جانب وعده‌ی امضا تفاهم‌نامه‌ی هم‌کاری‌ همه‌جانبه داده، از یک‌دیگر ابراز سپاس‌گزاری و قدردانی کردند.