نمایشگاه تولیدات داخلی سال 1399 دانشکده اقتصاد دانشگاه رنا افتتاح شد

March 17, 2021

دانشکده اقتصاد دانشگاه رنا همیشه متعهد به ارائه خدمات و سهولت‌های فرا درسی برای ارتقای ظرفیت و دانش عملی دانشجویانش بوده است. نمایشگاه معرفی تولیدات جدید سال 1399 یکی از فعالیت‌های جانبی این دانشکده بوده که به تاریخ 26 ماه حوت سال جاری در صحن دانشگاه رنا برگزار شد. دانشجویان معرفی تولید، انتخاب محصول، قیمت‌گذاری، فروش و خدمات مشتریان را به صوت عملی تمرین نمودند. این نمایشگاه توسط سیدمصطفی سعید معاون علمی-تدریسی دانشگاه رنا، آقای عبدالصبور نریمان سخنگوی و سرپرست ریاست اصلاعات و روابط عمومی وزارت اقتصاد، آقای رحیم امین ریس دانشکده اقتصاد دانشگاه رنا و دیگر هیات علمی رنا افتتاح گردید . در این نمایشگاه بیشتر از 35 غرفه که شامل غذا، لباس، ماشین‌آلات، خدمات و لوازم بهداشتی و اشیاء تزیینی می‌شد از سوی دانشجویان رشته مدیریت تجارت دانشگاه رنا به نمایش گذاشته شده بود.