دیدار سفیر کشور دوست اندونیزیا از دانشگاه رنا و امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک.

April 10, 2021

دکتر عارف رحمان سفیر کشور دوست اندونیزیا به تاریخ ۸ حمل سال جاری از دانشگاه رنا دیدار به عمل آورد، ضمن ملاقات با هیئت رهبری دانشگاه در برنامه‌ی دمی با دانشجویان برتر دانشگاه رنا نیز اشتراک و سخنرانی نمود. دکتر رحمان در سخنرانی خود بر نقش جوانان تحصیل‌کرده‌ی افغانستان در اعمار صلح و توسعه‌ی کشور تاکید و بر دوام و گسترش همکاری‌های کشورش برای ارتقای ظرفیت جوانان افغانستان اطمینان داد. بعداً تفاهمنامه‌ی همکاری‌های مشترک میان دانشگاه (Islam Malang University) اندونیزیا و دانشگاه رنا در بخش‌های بورسیه‌های تحصیلی ماستری برای فارغان دانشگاه رنا، راه اندازی برنامه‌های مشترک فرهنگی، پژوهشی و علمی و دید و بازدید کادر علمی هر دو نهاد از دانشگاه‌های مربوطه، توسط دکتر عارف رحمان سفیر اندونیزیا مقیم کابل و سید مصطفی سعیدی معاون علمی - تدریسی دانشگاه رنا به امضا رسید. در اخیر سپاس‌نامه‌ی سفارت اندونیزیا مقیم کابل به خاطر فعالیت‌های علمی و جامع دانشگاه رنا از سوی سفیر آن کشور به معاون علمی دانشگاه رنا اهدا گردید.