دیدار هیئت علمی و رهبری دانشگاه رنا با کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان.

April 10, 2021

هیئت علمی و رهبری پوهنتون رنا به تاریخ ۱۷ حمل سال جاری از کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان دیدار نموده، ضمن ملاقات با دکتر محمد ایوب یوسف‌زی کمیشنر بخش تحقیق و پالیسی و آقای بشارت رییس بخش تحقیق کمیسیون یاد شده روی همکاری‌های مشترک بحث نمودند. سید مصطفی سعیدی معاون علمی- تدریسی دانشگاه رنا از دستاورد و برنامه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه رنا در جریان سال‌های قبل یاد آوری نمود. در این دیدار توافق گردید، تا برنامه‌های مشترک در زمینه ارزش‌های حقوق بشری، تحقیقات علمی، نشر مقالات استادان در فصل‌نامه‌های هر دو نهاد و برگزاری برنامه‌های مناسبتی مشترک میان پوهنتون رنا و کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان در سال جاری و امضای تفاهنامه‌ی مشترک‌ و همه جانبه صورت گیرد، که در پایان دو طرف متعهد بر اجرای فعالیت‌های مشترک توافق نمودند.