از کتاب افغانستان و منطقه نوشته داکتر میرویس بلخی رونمایی گردید

April 10, 2021

سید مصطفی سعیدی معاون علمی- تدریسی رنا در رونمایی کتاب " افغانستان و منطقه" اثر پژوهشی از دکتور میرویس بلخی؛ وزیر پیشین معارف کشور، در تالار دانش و صلح دانشگاه رنا برگزار شده بود گفت: "دانشگاه رنا افتخار دارد که میزبان شخصیت‌‌های علمی کشور بوده، می‌باشد و به ادامه‌ی فعالیت‌های علمی و فرهنگی خود این‌بار کتابِ ارزش‌مندی را از آقای دکتور میرویس بلخی، رونمایی می‌کنیم، برنامه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رنا ادامه خواهد داشت". کتاب «افغانستان و منطقه» که از جمله‌ی آثار معتبر بوده و نوشته‌ی دکتور میرویس بلخی استاد دانشگاه و وزیر پیشین معارف کشور است در سه بخش؛ افغانستان و غرب آسیا، مسائل غرب آسیا و افغانستان و منطقه پژوهش گردیده است به روز پنج‌شنبه ۱۹ حمل در دانشگاه رنا رونمایی شد و شماری از، نویسنده‌گان برجسته کشور، دانشمندان، استادان دانشگاه، صاحب‌نظران و دانشجویان رنا و سایر دانشگاه‌ها حضور داشتند. پرداختن به مسائل افغانستان و غرب آسیا نیاز‌مند کتاب‌های علمی- تحقیقی است. ولی علی‌رغم حضور در بستر منطقه‌ای غرب آسیا منابع و ادبیات اندک در این زمینه تولید شده است. سید مصطفی سعیدی معاون علمی - تدریسی پوهنتون رنا، دکتور ملک ستیز پژوهش‌گر ارشد روابط بین الملل، دکتور عبدالقیوم سجادی استاد دانشگاه و نماینده مردم در پارلمان، توردی‌قل میمنه‌گی عضو مجمع دانشمندان و متخصصان افغانستان و دکتور میرویس بلخی از سخنرانان برنامه بودند.