پانزدهمین‌دور «دمی با محصلان برتر»

November 21, 2023

پانزدهمین‌دور «دمی با محصلان برتر»، شنبه ۲۷ عقرب در باغ بابر برگزار شد. در این برنامه، رییس پوهنتون رنا، معاون علمی-تدریسی، معاونیت‌های امور محصلان و اداری، روسای پوهنځی‌های چهارگانه، کادر علمی و اداری، محصلان برتر و خانواده‌های‌شان حضور داشتند. در آغاز، محترم محمد ابراهیم صافی رییس پوهنتون رنا در مورد تاریخ‌چه باغ بابُر، نقش علم در زندگی و معیارات انتخاب ستاره‌های پوهنځی‌های چهارگانه صحبت کرد. رییس پوهنتون رنا بر نقش سازنده‌ی محصلان و جوانان در آینده‌ی کشور تأکید نمود و سپس خطاب به محصلان برتر که در حقیقت همان نخبه‌گان تقدیم‌شده پوهنتون رنا در جامعه اند، آنان را به مسوولیت‌های که در قبال جامعه و کشور دارند، متوجه ساخت. در این ویژه برنامه، محصلان برتر که دارای نمرات بلند در صنف‌های درسی بودند، گزینش و از سوی مسوولین و استادان تقدیر شدند. یک بخش عمده‌ی این برنامه به شناسایی ستاره‌های پوهنځی اختصاص یافته بود. در این برنامه رقابتی، شماری از محصلان جهت کسب مقام «ستاره‌ پوهنځی»، نامزد شده بودند. پس از بررسی مدارک و تجارب آنان طی یک برنامه‌ی ویژه، «ستاره‌های‌ پوهنځی» نیز اعلان گردید. منصور صدر ستاره پوهنځی ژورنالیزم، شبیرالحق قریشی ستاره پوهنځی اقتصاد، احمد طارق زواک ستاره پوهنځی حقوق و نورالله زمین‌دار ستاره پوهنځی کمپیوتر ساینس، ستاره‌های پوهنځی‌های چهارگانه شناخته شدند. پوهنتون رنا برای ستاره‌های پوهنځی‌ها، یک‌ سمستر تحصیل رایگان در رشته‌های تحصیلی مربوطه‌، اهدا کرد. #رنا_شگوفایی_استعدادها...