برگزاری سمینار علمی دانشجویی در دانشگاه رنا

November 27, 2023

سمینار علمی دانشجویی تحت عنوان «فرایند توسعه‌ی سیاسی در افغانستان» در دانشگاه رنا برگزار شد. این سمینار علمی با ابتکار کمیته‌ی فرعی تحقیق دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی و ارایه‌ی دانشجوی گرامی آقای حسام الدین طارق، در تالار کنفرانس‌های دانشگاه رنا دایر گردید. آقای حسام ضمن ارایه‌ی تعریف توسعه‌ی سیاسی و بیان قانون‌گرایی، مشارکت سیاسی، تقسیم وظایف و کارآمدی نظام سیاسی به عنوان شاخص‌های توسعه‌ی سیاسی، این فرایند را پس از 2001 در افغانستان بررسی نموده و چالش‌های موجود فرا راه آن را تحلیل و بررسی نمودند. در اخیر، استاد محمد موسی صادقی معاون دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی سمینار مذکور را ارزیابی نمودند. استاد صادقی ضمن تشویق دانشجوی گرامی، نقاط قوت و ضعف ارایه‌ی آقای طارق را بیان و برای اصلاح آن در برنامه‌های آینده، پیشنهاداتی را مطرح کردند. قابل ذکر است که ارایه‌ی سمینار علمی دانشجویی یکی از ابتکارات دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی است که زمینه را برای شکوفایی استعدادهای محصلین خویش فراهم نموده و محصلین می‌توانند پس از تحقیق و مطالعه‌ی عمیق روی مباحث مورد علاقه، آن را طی سمینار علمی با حضور استادان و دانشجویان ارایه نمایند. #رنا_شگوفایی_استعدادها...