شبیه‌سازی «نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد بحران غزه

November 29, 2023

دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه رنا افتخار دارد در کنار آموزش نظری علوم سیاسی و روابط بین‌الملل، با راه‌اندازی شبیه‌سازی نشست‌های بین المللی، محصلین خویش را با مهارت های عملی دیپلماسی نیز آشنا می سازد. در ادامه‌ی این برنامه ها، دیپارتمنت علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی هفتمین‌دور کارگاه شبیه‌سازی «نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در موردبحران بشری غزه» برگزار کرد. در این کارگاه، محصلین پس از مطالعه‌ی سیاست خارجی کشورهای دخیل و اشتراک‌کننده در نشست مرتبط به بحران غزه، نمایندگی از کشورهای مذکور را تمثیل نموده و با درنظرداشت منافع ملی کشورهای مورد نظر، سخنرانی‌هایی را ایراد نمودند. اشتراک‌کنندگان در این برنامه، رفتار نیروهای اسرائیلی در قبال مردم مظلوم غزه را غیرانسانی و آن را نقض آشکار قوانین و الزامیت‌های بین‌المللی خوانده و از شورای امنیت و قدرت‌های بزرگ خواستار توقف فوری جنگ در غزه و حل دایمی بحران فلسطین شدند. #رنا_شگوفایی_استعدادها...