هشتمین‌ جشن فارغ‌التحصیلی

December 12, 2023

پوهنتون رنا، هشتمین‌ جشن و ۳۵مین‌دور فارغ‌التحصیلی محصلان خویش را برگزار کرد. در این محفل باشکوه، شیخ القرآن و الحدیث محمدطاهر احمد معین امور محصلان وزارت محترم تحصیلات عالی و هیئت رهبری پوهنتون، کادر علمی و اداری، خالد حبیبی رییس عزیزی بانک و یکی از فارغ‌التحصیلان پوهنتون رنا، نماینده شرکت‌ مخابراتی افغان بی‌سیم، دانش ‌آموختگان و اعضای خانواده‌های آنان حضور داشتند. این جشن، با تلاوت آیاتی از قرآن‌کریم آغاز گردید. سپس محترم محمد ابراهیم زین صافی رییس پوهنتون رنا، ضمن اشاره به اهمیت علم و دانش، به ادامه‌ی تعهدات رنا تاکید کرد: "رنا متعهد به تقدیم کردن جوانان تحصیل‌یافته و خلاق، متعهد و متخصص به کشور عزیز ما می‌باشد. هم‌چنین فراغت محصلان دانشکده‌های چهارگانه را برای فارغان و اعضای خانواده‌های آنان تبریک گفته و از آنان خواست تا در راستای پیشرفت کشور مسوولانه تلاش کنند". ثانیاً معین امور محصلان وزارت محترم تحصیلات عالی گفت: "ما برای فارغ‌التحصیلان در تقرری‌های خویش اولویت می‌دهیم و جوانان تحصیل‌کرده را با تمام قوت حمایت خواهیم کرد. در ادامه، رییس محترم عزیزی بانک که یک‌تن از فارغان پوهنتون رنا می‌باشد، ضمن وعده همکاری در زمینه‌ی استخدام، از آنان خواست تا همگام با مهارت‌های روز تلاش کنند: "من افتخار دارم که ۱۰ سال قبل از پوهنتون رنا، فارغ‌التحصیل شدم. وعده می‌دهم مانند همیشه در کنار دانشجویان و فارغان این پوهنتون خواهم بود". رییس عزیزی بانک تعهد سپرد که برای محصلان رنا فرصت کار آموزی و برای فارغان فرصت‌های کاری بیشتر فراهم می‌سازند. در این جشن، روز جمعه، ۱۷ قوس، برای بیش از ۲۰۰ تن از فارغ‌التحصیلان دانشکده‌‌های چهارگانه پوهنتون رنا، مدرک تحصیلی و مدال‌ طلا اعطاء گردید. چهارتن از برندگان مدال طلا که بر اساس بلندترین نمبر انتخاب شده بودند، از سوی شرکت افغان بی‌سیم با اعطای جوایز نقدی، مورد تشویق قرار گرفتند. هم‌چنین، پوهنتون رنا جهت سپاس‌گذاری از حضور پررنگ مهمانان در این جشن، تعدادی از آنان را با پیشکش تندیس ویژه، قدردانی کردند. یادداشت: تصاویر جریان اهدای مدارک تحصیلی برای هر یک از فارغان، در ادامه منتشر خواهند شد.