February 11, 2024

مسابقه دوش تحت عنوان «سلامتی مبتنی بر ورزش» مورخ 18 دلو 1402 از سوی پوهنتون رنا برگزار شد. هیئت علمی و اداری، دانشجویان و علاقه‌مندان بیرونی در این مسابقه اشتراک کردند. اعضای هیئت علمی و اداری با حضور خود در این مسابقه شرکت کنندگان را تشویق و حمایت کردند. مسابقه از چهارراهی شهید الی پوهنتون رنا برگزار شده ‌بود که محترم نوید احمد رحیمی مقام اول، ویس‌الدین مرزایی مقام دوم و خدایبردی امانی مقام سوم را کسب کردند. در پایان مسابقه، جوایز به شرکت‌کنندگان اهدا شد. این جوایز شامل لوح تقدیر، مدال و هدایای دیگری بود که به مقام اول، مقام دوم و مقام سوم اهدا گردید. برگزاری مسابقه دوش توسط پوهنتون رنا موفق و فرصت مناسب برای تقویت روحیه ورزشی و رقابتی بود و با استقبال بسیار خوبی مواجه شد. امیدواریم که در سال‌های آینده نیز بتوانیم مسابقات ورزشی را با انگیزه و اشتیاق بیشتر برگزار نماییم.