کمپاین جمع‌آوری زباله‌ها؛ شهر ما، خانه ماکمپاین جمع‌آوری زباله‌ها؛ شهر ما، خانه ما

June 08, 2024

کمپاین جمع‌آوری زباله‌ها؛ شهر ما، خانه ما کمیته فرهنگی و ورزشی پوهنتون رنا، کمپاین جمع‌آوری زباله‌ها را به حمایت از شهرداری و کارمندان تنظیف با حضور مسوولین، استادان و صدها تن از محصلان پوهنځی‌های چهارگانه در سطح شهر کابل برگزار کرد. این برنامه، پنج‌شنبه ۱۷ جوزا، به‌مناسبت روز جهانی محیط‌زیست راه اندازی گردید. برگزارکنندگان کمپاین می‌گویند که متعهد هستند تا همه‌ساله، این برنامه را برای بزرگ‌داشت از روز جهانی محیط‌زیست و گسترش تفکر «شهرما، خانه‌ ما» برگزار کنند. به باور آنان، با راه‌اندازی چنین کمپاین‌ها؛ فرهنگ مراقبت از محیط زیست و حفاظت از شهر، در جامعه نهادینه خواهد شد و مردم بیشتر به حفاظت از محیط‌زیست توجه خواهند کرد.