برگزاری سمینار علمی «سیاست‌نامه نظام الملک» در پوهنتون رنا

June 22, 2024

برگزاری سمینار علمی «سیاست‌نامه نظام الملک» در پوهنتون رنا یکی از اهداف مهم دانشکده حقوق و علوم سیاسی پوهنتون رنا، آشنایی محصلین با اندیشه های سیاسی متفکران سیاسی و مطالعه‌ی سیاست های عملی آنان است. در این فرایند، محصلین رشته حقوق و علوم سیاسی با مطالعه‌ی آثار علمی اندیشمندان، به نقد و بررسی عملکرد سیاسی نخبگان سیاسی می پردازند. در ادامه این برنامه ها، سمینار علمی دانشجویی تحت عنوان «سیاست‌نامه‌ی نظام الملک» با ارایه‌ی دانشجوی گرامی شعیب شیرزاد برگزار شد. آقای شیرزاد، ضمن معرفی کتاب سیاست‌نامه‌ی نظام الملک، به تحلیل و بررسی موضوع پرداخت و اندیشه سیاسی نظام الملک را معرفی کرد. در اخیر، محترم استاد کامبخش نیکویی آمر دیپارتمنت علوم سیاسی و روابط بین الملل، سمینار آقای شیرزاد را ارزیابی و نقاط قوت و ضعف ارایه‌ی ایشان را بیان کرد.