July 06, 2024

نشست علمی «رونمایی و نقد کتاب» برگزار شد. مرکز تحقیقات علمی – پژوهشی پوهنتون رنا به همکاری نشر واژه نشست علمی «رونمایی و نقد کتاب» را به تاریخ 22 جوزا برگزار کرد. رقابت استراتژیک در خاور میانه ( رقابت آمریکا و روسیه در خاور میانه و تأثیر آن بر امنیت عراق و سوریه پسا 2001) کتابی‎ست که توسط آقای شمشاد عزیز کاظمی نگاشته شده و در انتشارات واژه نشر گردیده‎است. این کتاب توسط آقای محمدعارف فصیحی دولت‎شاهی، آقای صفراحمد فهیمی و آقای کام‎بخش نیکویی با حضور اساتید، پژوهش‎گران و دانشجویان مورد نقد و بررسی همه‎جانبه قرار گرفت. بعد از رونمایی و نقد کتاب، معاونیت علمی با اعضای کادر علمی و نیز دانشجویان نمایشگاه کتاب را افتتاح کردند. برگزاری چنین نمایشگاه‎هایی می‎تواند جهت ترویج فرهنگ مطالعه برای دانشجویان مفید واقع بشود. این نمایشگاه کتاب به همکاری مدیریت کتاب‎خانه، نشر واژه و بخارا برگزار گردید.