شبیه‌سازی نشست «کمیته محیط‌زیست سازمان ملل» در دانشگاه رنا برگزار شد!

July 11, 2024

شبیه‌سازی نشست «کمیته محیط‌زیست سازمان ملل» در دانشگاه رنا برگزار شد! تلفیق تئوری و عمل، از دستاوردهای جدید مراکز علمی و آکادمیک است. در همین راستا، دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه رنا با برگزاری "شبیه‌سازی نشست کمیته محیط‌زیست سازمان ملل در باره بحران جهانی محیط‌زیست" این دستاورد مفید علمی را به نمایش گذاشتند. این برنامه توسط دانشجویان دیپارتمنت علوم سیاسی برگزار شد. در این برنامه، محصلین این رشته‌ی علمی، آداب و تشریفات دیپلماتیک، نحوه حضور در جلسه، مدیریت جلسه، ارایه بیانیه و دفاع از موضع‌گیری و منافع ملی‌شان در محافل بین‌المللی را به صورت عملی به تجربه گرفتند. هیئت اداری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه رنا این موفقیت بزرگ را برای محصلین ارجمند تبریک گفته و برای شان آرزوی موفقیت بیشتر را دارند.