دانشگاه رنا برنامۀ شب نجومی برگزار کرد

December 16, 2019

دانشگاه رنا با همکاری انجمن نجوم افغان برنامۀ را شام روز یک‌شنبه مؤرخ 17 قوس سال جاری در اتاق جلسات و صحن دانشگاه رنا دایر نمود.

فیزیک‌دان و منجم جوان افغان فهیم سپین غر؛ در مورد علم نجوم و ماهیت آن به اشتراک کننده‌گان معلومات ارایه کرده و تعهد سپرد که اگر زمینهها مساعد شود کلوپ نجومی را در دانشگاه رنا ایجاد می نمایند و از این طریق به دانشجویان کارهای بیشتر و سودمندی انجام دهند.

در آخر اشتراک‌کننده‌گان، این برنامه را متفاوت دانسته و توسط تلسکوپهای مخصوص مهتاب را مشاهده کردند و بعد تجارب خود را با دیگران شریک ساختند. کلمۀ نجوم مردم را اغلب به یاد خیره شدن به آسمان شب و عکس‌های بسیار زیبای که توسط تلسکوپ‌ها گرفته شده می‌اندازد، در حالی که نجوم یک علم است و علم نجوم یعنی کار زیاد و مداوم علوم ریاضیات و فیزیک می‌ ‌‌باشد‌‌