تندیس تاثیرگذارترین دانشگاه خصوصی به دانشگاه رنا اهدا گردید

December 16, 2019

به مناسبت روز جهانی حقوق‌بشر، کنفرانس علمی_پژوهشی از سوی موسسۀ مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان به روز پنج‌شنبه مورخ 14/9/1398 در کاخ ملکۀ باغ بابر تدویر گردید، در این کنفرانس سخنرانان در رابطه به روز جهانی حقوق‌بشر و نیز نقش دانشگاه‌ها در راستای ترویج ارزش‌های حقوق‌بشری و آزادی‌خواهی صحبت نمودند.

در اخیر به پاس فعالیت‌های چشم‌گیر تدریس، پژوهش و عرضۀ خدمات متعهدانۀ دانشگاه رنا، تندیس تاثیر گذارترین دانشگاه خصوصی از سوی دوکتور حمیدالله فاروقی وزیرمشاور مقام عالی ریاست جمهوری در امور تحصیلات عالی و رئیس دانشگاه کابل و مسئوولان موسسۀ مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان به سید مصطفی سعیدی معاون علمی_تدریسی دانشگاه رنا تفویض گردید.

معاون علمی_تدریسی پوهنتون رنا تعهد سپرد که بیشتر از پیش با تعهد بیشتر در خدمت نسل جوان و اهل دانش و خرد خواهیم بود.