رییس و هیئت رهبری دانشگاه رنا با وزیر اقتصاد کشور ملاقات نمود.

December 24, 2019

دکتور شفیع الله نعیمی رییس اتحادیه پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی و رییس دانشگاه رنا با محترم محمد مصطفی مستور وزیر اقتصاد کشور دیدار نمود.

در این نشست در رابطه به نقش دانشگاه‌ها در تطبیق اهداف توسعه‌یی پایدار، بروز رسانی در نصاب تحصیلی رشته‌های اقتصاد، حمایت وزارت اقتصاد از برنامه‌های مشترک بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در آخر به پاس فعالیت‌‍‌های همه جانبه و تلاش‌های مستمر دکتور محمد مصطفی مستور وزیر اقتصاد کشور وبه پاس برنامه‌های مشترک وزارت اقتصاد و پوهنتون رنا به وزیر محترم اقتصاد کشور تندیس و به هفت تن از روسای آن وزارت از سوی رییس دانشگاه رنا لوح سپاس اهدا گردید.

این دیدار در حالی صورت گرفته است که قبلاً دانشگاه رنا به همکاری وزارت اقتصاد ج.ا.ا؛ شبیه سازی سازمان ملل و پارلمان کشور را روی اهداف توسعه‎ی پایدار موفقانه برگزار کرد.