سه تیم برندۀ رقابت تبلیغات معرفی گردید

December 25, 2019

دانشکدۀ اقتصاد دانشگاه رنا؛ به روز دوشنبه مؤرخ ۲جدی سال روان بزرگترین رقابت ساخت ویدیوهای تبلیغاتی  در تالار دانش و صلح دانشگاه رنا برگزار کرد.

دانشجویان که شمار شان به ۲۰ تیم میرسید از سلامت، آموزش، آلودهگی هوا، مسئولیت اجتماعی و فناوری معلوماتی، شرکتها و برند‌های تجارتی، اعلان بازرگانی را تهیه کردند، که در نهایت سه تیم از سوی هیئت بررسی کننده برنده اعلام شد.

رحیم الله امین رییس دانشکدۀ اقتصاد دانشگاه رنا؛ در مورد این رقابتها گفت: ( دانشکدهی اقتصاد دانشگاه رنا همواره سعی کرده است تا ظرفیت دانشجویان خویش را رشد داده که دانشجویان بعد از اشتراک در این رقابت میتوانند از دانش نظری بازاریابی در ساحه کار استفاده نموده و دچار مشکل نشوند.)

دانشجویان این دانشکده هفتهها روی طرح و ایدهی تبلیغات خویش کار کردند که با همکاری آمریت روابطعامه و دانشکدۀ ژورنالیزم دانشگاه رنا، ثبت و تهیه گردید.

دانشکدۀ اقتصاد دانشگاه رنا برنامههای ارتقای ظرفیت چون؛ سیرهای علمی، برگزاری نمایشگاهها و راهاندازی کارگاهها و سیمینار‏ها را درگذشته برای دانشجویان خویش راه‎اندازی نموده است.