کارگاه مهارت های مصاحبه شغلی پایان یافت

December 25, 2019

کارگاه مهارت‌های مصاحبۀ کاری و نوشتن خلص‌سوانح معیاری که از سوی دانشکدۀ اقتصاد طرح ریزی شده بود با همکاری مرکز ارتقای ظرفیت دانشگاه رنا؛ به روز سه شنبه 3 جدی سال جاری در تالار دانش و صلح دانشگاه رنا برگزار گردید.

بیش از 60 تن از دانشجویان دانشکده‌های اقتصاد و کمپیوتر ساینس در آن حضور داشتند و از تجارب جدیدی که از این کارگاه کسب کرده بودند ابراز خرسندی و سپاس‌گزاری کردند.

این کارگاه از سوی سلیمان سمسور و عبدالوکیل نظری استادان ورزیده دانشکده اقتصاد ارایه گردید، ایجاد فضای ارتباطات مؤثر بین دانشجویان، برنامه‌های سرگرم کننده و ارایه معلومات بروز و ضروری از بخش متفاوت این برنامه بود.

دانشگاه رنا همواره با راه اندازی برنامه‌های مهم و اساسی سعی کرده است تا در امر بلند بردن ظرفیت دانشجویان فعالیت‌های مؤثر داشته باشد.