بزرگ‌ترین نمایشگاه تجاری_تحصیلی برگزار شد

January 05, 2020

برای ششمین بار دانشکده‌ی اقتصاد دانشگاه رنا نمایشگاه تجاری_تحصیلی را برای دانشجویانش برگزار کرد؛ دانشجویان سمستر های مختلف که شمار شان به بیش از دو صد تن می‌رسید در آن اشتراک کردند و محصولات غذایی، بهداشتی، لوازم و وسایل برقی، لباس های افغانی و دیگر محصولات شرکت‌ها و تولیدات خودشان را به بازاریابی گرفتند. در محفلی که به منظور افتتاح این نمایشگاه به روز سه‌شنبه مورخ ۱۰ جدی در تالار دانش و صلح دانشگاه رنا برگزار شده بود هیئت علمی و رهبری دانشگاه رنا، يونس مهمند معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، محمد نبی سروش رییس عمومی پلان وزارت اقتصاد ج.ا.ا، سخي أحمد پیمان معاون اتاق صنايع و عده‌ی از تاجران ملی با جمعی از استادان و دانشجویان این دانشکده در آن حضور داشتند. سید مصطفی سعیدی معاون علمی_تدریسی دانشگاه رنا؛ ضمن خوش آمدگویی به مهمانان این دست‌آورد بزرگ را به هئیت رهبری و علمی دانشکده‌ی اقتصاد تبریک گفته افزود: "دانشگاه را به مثابه‌ی یکی از دانشگاه های پیشتاز کشور مصمم است تا نیروی جوانان متخصص را برای سیستم ملی منابع بشری و تغییر بنیادین در سیستم اقتصادی کشور آماده سازد و درس‌های تیوریک را جامه‌ای عملی بدهند تا باشد فردا دانشجویان ما در میدان عمل با مشکلی جدی روبرو نشوند. سپس مهمانان در سخنرانی هایشان از دانشگاه رنا سپاس گزاری نموده جوانان را گزینه‌ای برای حل چالش‌های موجود در جامعه دانستند و تعهد سپردند که از هیچ نوع همکاری در زمینه‌های پذیرش و غنی‌سازی طرح‌های اقتصادی، ایجاد فرصت‌های کاری و انجام تحقیقات که نیاز مبرم اقتصاد امروزی کشور است، دریغ نخواهند کرد. دانشجویان از دانشگاه را به‌خاطر این نمایشگاه و سایر برنامه‌های ارتقای ظرفیت سپاس گزاری کرده و این برنامه ها را مؤثر دانستند. این نمایشگاه در حالی برگزار می‌شود که قرار است در آینده‌های نزدیک نمایشگاه‌های نرم افزار از سوی دانشکده‌ی کمپیوتر ساینس و نمایشگاه کاریابی با حضور بیش از ۳۰ شرکت و نهاد مختلف در دانشگاه رنا برگزار شود.