ویژه برنامۀ دمی با محصلان برتر برگزار گردید

2018-02-27

سه شنبه مورخ ۲۸/۰۹/۹۶ ویژه برنامۀ تقدیر از محصلان برتر پوهنتون رنا باحضور هییت کادر علمی، هییت کادر رهبری، استادان و دانشجویان در تالار دانش و صلح پوهنتون رنا برگزار گردید.
این برنامه با مقدمه گویی گردانندۀ این محفل استاد انورحکیمی و تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردیده و در بخش اول برنامه سخنرانان به ترتیب ایراد سخن نمودند؛ دکترمحمد نعیم عظیمی عضوی هییت علمی دانشگاه رنا و معاون علمی دانشگاه کابل در رابطه به ویژه گی‌های دانشجویان برتر صحبت نموده و رشد واقعی جامعه را منوط به دانشجویان آگاه و پژوهش محور بیان نمودند. و سپس دکتر احمد جاوید عسکرزی معاون علمی پوهنتون رنا در رابطه به چگونگی انتخاب ستاره های دانشکده های چهار گانه صحبت نموده و تخصص و تعهد را یگانه راهی به کمال رسیدن دانشجویان در جامعه انسانی برشمردند.
در بخش دوم برنامه، پوهنتون رنا برای دانشجویانیکه در رتبۀ دانشجویان برتر قرارا گرفته اند لوح تقدیر تفویض نمود. در ادامۀ این بخش از دانشجویان فعال هر یک آفتاب الدین معصومی رییس انجمن محصلین پوهنتون رنا، حبیب الله امینی، رامز رحیمی، علی حیدر محمدی و تهمینه آریانا عثمانی که در برنامه های ملی و بین المللی دست آورد های قابل قدر را به همراه داشتند و در انجمن محصلان پوهنتون رنا و دیگر برنامه ها شایسته گی نشان داده بودند تقدیر شده و برای شان لوح تندیس تفویض گردید.
در بخش سوم برنامه نتیجۀ انتخاب ستاره های دانشکده ها که در یک رقابت شفاف میان نامزدان برگزار شده بود، ( آقای همایون صافی ستاره دانشکدۀ اداره تجارت، آقای نوید ستاره دانشکده علوم فناوری، آقای فیصل احمد نور ستارۀ دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی و بانو صابره ستارۀ دانشکدۀ ژورنالیزم و ارتباطات عامه ) اعلان گردیدند و برای هر کدام از ستاره ها از طرف رهبری دانشگاه بورسیه برای یک سمستر در نظر گرفته شد، همچنان از سوی همکاران خارجی پوهنتون رنا بسته های آموزشی زبان و بسته های تخصصی آموزشی علوم فناوری به صورت کاملا رایگان اهدا شد و نیز برای دانشجویان برتر هفتاد فیصد تخفیف در بخش آموزش زبان انگلیسی و علوم فناوری اعلان گردید و تحایفی دیگری نیز برای ستاره ها اهدا گردید. این ویژه برنامه با گرفتن عکس های دسته جمعی دانشجویان برتر دانشگاه به پایان رسید.

رنا شگوفایی استعداد ها