برگزاري اولين سمينار دانشجويي يکماه مطالعه؛ يک روز ارايه

2018-08-05

مطالعه فرآيندي پيچيدهي است که در آن خواننده پيامي را که به زبان تصويري نوشتاري به وسيله نويسنده، رمزگذاري شده است، در درجههاي مختلف بازسازي ميکند و اهداف مختلفي دارد. کتاب مهمترين برتري رشد فرهنگي هر کشور است و شاخص ترين وسيله براي انتقال افکار ميان جوامع بشري در جهان محسوب ميشود و تعداد مطالعه کنندهگان هر کشور ميزان رشد عقلاني هر جامعه  را نشان ميدهد و روش بينظيري است تا در لا به لاي متون، شرح جملات، پاراگرافها ما بتوانيم ديگر به اطلاعات خود افزوده و از آن درس جديد بياموزيماعضاي نشريهي بيداري، نشريهي انجمن محصلان دانشگاه رنا، گزارشگران رنا و رنا خبريالان به همکاري دانشکدهي ژورناليزم دانشگاه رنا با ابتکار و راه اندازي برنامه تحت عنوان فرهنگ کتابخواني خواهان گسترش و پررنگ شدن اين فرهنگ در جامعه و به خصوص ميان جوانان به ويژه دانشجويان شده است. اولين برنامه از اين ابتکار به تاريخ 1397/4/24 در دانشگاه رنا برگذار شد. در اين برنامه رييس دانشکدهي ژورناليزم دانشگاه کابل، اساتيد دانشگاه رنا و شماري از دانشجويان اين دانشگاه حضور داشتند. اين برنامه با ارايه کتاب تحت عنوان مسايل جهان سوم توسط هديه يوسفي محصل اين دانشگاهارايه گرديد و در ميان حضار تبادل نظر نيز صورت گرفت در اخير دانشجويان خواهان ادامه اين برنامه و  راه اندازي اين چنين برنامهها شدند.

هدیه یوسفی