اجمل نو انديش

2018-10-15

اجمل‏نوانديش، فردي‏که در دوران دانشجويي آرزوي کار کردن در رسانه‏را  در سَرداشت و با باز نه‏شدن دروازه‏هاي کار بر روي‏اش شکست را نمي‏پزيرفت و بازهم راه را ادامه مي‏داد. باوراش اين‏بود:”پُشت هر تاريکي، روشني‏ست و انسان که به روشني مي‌خواهد دست پيدا کند بايد تلاش کند.”

او پس‏ازفراغت در سال 1396 از دانشکده‏ي ژورناليزم و ارتباطات دانشگاه رنا توانست در تلويزيون ولسي‏جرگه کارمند و عضو خانواده‏ي رسانه‏ها شود. نوانديش در رسيدن به اين وظيفه نخست، زحمات خسته‏گي ناپذيرخود را در درس‏ها و در قدم دوم تدريس مضامين روزنامه‏نگاري با کيفيت بالا از سوي استادان در دانشکده ژورناليزم مي‏گويد. او افزود که مساعد بودن کارهاي عملي درس‏هاي روزنامه‏نگاري در ين دانشکده، عامل تاثيرگذار بر کارهاي رسانه‏اي در ساحه‏ي کاري اش بوده‏است.

ريحانه برومند - دانشجوي ژورناليزم